Hvem er vi?

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er Monica Almskår Heggset og Katrine Bulling. Vårt nettsted er: https://mokkastrikk.no

Denne personvernerklæringen forteller hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger. Når du bruker nettstedet vårt og /eller er i kontakt med oss i forbindelse med et varekjøp, vil vi behandle personopplysninger om det. Her finner du informasjon om personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

hvorfor samler vi inn personopplysninger?

Når du handler i vår nettbutikk trenger vi ditt navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse for å levere varene du kjøper til deg via en transportør, som for eksempel Posten, Bring eller PostNord, samt å kunne kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og evt. garanti/returhåndtering.

hvem har tilgang til informasjonen?

Vi bruker databehandlere og deres verktøy til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysningene på våre vegne. I slike tilfeller har i inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen. Vi benytter oss av følgende databehandlere per. i dag:

WordPress med Woocommerce, dette er vår nettbutikkløsning.

Duett, dette er vårt regnskapsprogram.

Stripe, dette er vår betalingsløsning. (Ditt kortnummer er ikke tilgjengelig for oss.)

Mokkastrikk.no selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon til tredjepart.

lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.

dine Rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningne vi behandler om deg (med unntak av de vi er lovpålagt å lagre i forbindelse med f.eks regnskapsføring). Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettsted: www.datatilsynet.no

For spørsmål om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss på e-post: post@mokkastrikk.